Connect with us
Publicitate

Entertainment

Dorian Popa, în cârje, la un concert susținut în Brașov. Cum a ajuns celebrul artist să cânte la o petrecere de majorat

Publicat

pe

sursa foto: www.cancan.ro

Nici problemele de sănătate pare că nu îl opresc pe cântărețul Dorian Popa să își încânte fanii la concertele programate în țară. Artistul a ajuns, în acest weekend, la Brașov pentru un majorat organizat într-un local din oraș. Dar fanii săi au fost luați prin surprindere când l-au văzut pe cântărețul de 34 de ani, în cârje, în fața sărbătoritului și a invitaților săi.

Potrivit cancan.ro, a doua zi după operația pe care a suferit-o la genunchi, Dorian Popa s-a afișat la un majorat, pentru a susține un moment artistic. Pe rețelele de socializare, cântărețul și-a ținut la curent urmăritorii și a postat imagini de la eveniment.

„Sunt la cea mai tare ședere din Brașov. (…) Le mulțumesc celor din staff care, oră de oră, tot miezul nopții, au venit și mi-au pus gheață (n.r. pe genunchi). Și acum ne pregătim și direct la majorat! A doua zi după operație, că ne place munca! Și ne place și distracția, în același timp”, a spus Dorian Popa, la secțiunea Instastory.

Apoi, cântărețul s-a pregătit pentru a susține un moment artistic la un majorat, într-un local din Brașov. S-a îmbrăcat și a plecat spre eveniment. În momentul în care a ajuns, în timp ce intra în sala de eveniment în cârje, a fost primit cu aplauze de către invitați. Apoi, Dorian Popa s-a îmbrățișat cu sărbătoritul, s-a așezat pe un scaun și a început să cânte.

Publicitate

După ce a susținut momentul artistic la majorat, Dorian Popa s-a filmat în baie, în timp ce le spune prietenilor virtuali ce planuri are pentru perioada următoare.

Celebrul vlogger s-a operat la genunchi, în urmă cu trei zile. Dorian Popa s-a accidentat în urma unei căzături periculoase pe gheață. În timp ce spăla rampa pe gheață și zăpadă acesta a alunecat și s-a lovit destul de tare la genunchi. Ulterior a apărut bandajat și a arătat tuturor că va trebui să se deplaseze cu ajutorul cârjelor.

La finalul lunii ianuarie, artistul mărturisea că se confruntă cu probleme: „Există mare probabilitate să-mi fi rupt genunchiul azi-noapte pe gheață. Aflăm azi. Deci fraților, mergem să facem un RMN și să vedem ce urmează. Dumnezeu știe, nu nă mai speriați aiurea. Începe un nou capitol”.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes