Connect with us
Publicitate

Social

Donaţii în valoare de 62.000 de euro de la Crucea Roşie pentru spitalele braşovene Covid

Publicat

pe

Spitalul modular din curtea Spitalului Județean a primit o donație din partea Crucii Roșii Brașov după cum anunţă Radio România Braşov FM.

Publicitate

Bolnavii de Covid-19 internați în secția de terapie intensivă de aici vor putea beneficia de un aparat performant, care să-i ajute în lupta cu noul virus: „Este vorba despre un ventilator de ultimă generație, performant, pe care Crucea Roșie îl donează Spitalului Județean Brașov, având în vedere că situația din zilele de azi o impune. Am donat acest aparat în valoare de 40.000 de euro”, a spus președintele Societății Române de Cruce Roșie – Filiala Brașov, Stelian Rechitean.

Pentru spitalul modular este o donație binevenită: „Aici avem un ventilator care este de fabricație nemțească, de înaltă performanță, pe care bineînțeles o să îl folosim în spitalul modular Covid care este gata, la bolnavii care, din păcate, în continuare sunt în număr destul de mare”, a spus directorul medical al Spitalului Clinici Județean de Urgență Brașov, Cătălin Mișarcă.

Ventilatorul și consumabilele donate spitalului modular nu sunt singurele donații făcute astăzi de Crucea Roșie Brașov: „În cursul zilei de astăzi mai donăm la Spitalul de Boli Infecțioase materiale – măști, consumabile – la Spitalul CFR, la spitalul din Săcele, la toate spitalele care sunt acum Covid”, a adăugat directorul executiv al Crucii Roșii Brașov, Gabriela Cercel.

Publicitate

Valoarea totală a donațiilor făcute astăzi de Crucea Roșie Brașov este de 62.000 de euro.  

sursa: Radio Romania Brasov FM

foto: Radio Romania Brasov FM

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes