Connect with us
Publicitate

Eveniment

Doliu în baschetul braşovean. A murit preşedintele CSU Braşov, Gabriel Calancea

Publicat

pe

Vestea decesului fostului baschetbalist Gabriel Calancea, la doar 56 de ani, a fost un soc atât pentru apropiați, cât si pentru familia baschetului romanesc. Președintele clubului CSU Brașov şi-a trăit ultimele clipe acolo unde se şi născuse: la malul marii. Din păcate, un accident stupid a curmat viata celui care venise cu familia lui pentru a se bucura de spectacolul baschetbalistic oferit de micuții participanți la Competiția Națională de MiniBaschet U12.

„Frate al selecționerului echipei naționale feminine Dan Calancea, Gabriel si-a dedicat viata baschetului, din copilărie si până la finalul vieţii. Șlefuit de antrenorul Martisor Hondrila, a fost convocat la loturile naționale de juniori, reprezentând cu demnitate România. În 1985, împreună cu fratele lui, s-au mutat la Brașov, urmând cursurile Facultății de Electrotehnica. În oraşul de sub Tâmpa, au devenit printre cei mai importanţi jucători ai prim-divizionarei CSU, echipa la care au jucat pana la finalul carierei.

După retragerea din activitatea de jucător, Gabriel Calancea a rămas aproape de baschet, devenind președintele CSU Brașov. Anul acesta împlinea 38 de ani de activitate neîntreruptă (ca jucător, si apoi conducător) în cadrul clubului alb-albastru.

Federația Română de Baschet adresează sincere condoleanţe familiei îndurerate, şi tuturor celor apropiaţi!

Publicitate

Dumnezeu să îl odihnească in Pace!”, este mesajul Federaţiei Române de Baschet.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes