Connect with us
Publicitate

Fapt divers

Doi ursuleţi care păreau răniţi au fost salvaţi de jandarmi, în Piatra Craiului. Nu se ştie ce s-a întâmplat cu mama lor

Publicitate

Publicat

pe

Doi pui de urs care păreau răniţi au fost găsiţi în zona localităţii argeşene Dâmbovicioara, fiind ulterior transportaţi la un cabinet veterinar pentru îngrijiri, a anunţat, sâmbătă, Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Argeş.

Publicitate

Cei doi ursuleţi au fost preluaţi de reprezentanţi ai Jandarmeriei, ai Gărzii de Mediu şi ai Parcului Naţional Piatra Craiului, fiind duşi la un veterinar pentru a primi îngrijiri medicale.

Cei doi pui de urs au fost observaţi de un sătean care a sunat la 112, un echipaj de jandarmi din cadrul Postului Montan Rucăr fiind trimis în zonă.

„La faţa locului au intervenit pe lângă jandarmi şi reprezentanţi ai Gărzii de Mediu şi Parcului Naţional Piatra Craiului, dar şi din cadrul primăriei. Cele două animale au fost preluate şi transportate la un cabinet veterinar, pentru a le fi acordate îngrijiri medicale”, se precizează al IJJ Argeş.

Publicitate

Jandarmii au asigurat zona pe tot parcursul acţiunii de salvare şi recuperare, deoarece exista riscul ca ursoaica să se întoarcă după pui. Deocamdată nu este exclusă nici ipoteza că mama puilor ar putea fi moartă.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes