Connect with us
Publicitate

Eveniment

Doi urşi care făceau probleme în Săcele au fost capturaţi şi relocaţi

Publicat

pe

Prezenţa urşilor în Săcele a creat o stare de disconfort și teamă. În ultimele zile administrația săceleană a întreprins demersuri pentru capturarea și relocarea urșilor de pe raza municipiului Sacele. Astfel, marți,  în zona Dâmbu Morii, echipa de intervenție constituită la nivelul Municipiului Săcele a  capturat, tranchilizat și relocat în Munții Capra un exemplar de urs matur în vârstă de 6 ani. Tot în zona Dâmbul Morii, în cursul zilei de miercuri, a fost capturată și relocată și o ursoaică.

În cursul zilei de ieri, la sediul Primăriei Municipiului Săcele, primarul Virgil Popa a avut o întâlnire pentru a analiza situația cu gestionarii celor 3 fonduri de vânătoare de pe raza municipiului Săcele, transmite opiniasaceleana.ro.

În urma discuțiilor, s-a stabilit ca administrația locală să aloce la prima rectificare de buget suma necesară în vederea achiziționării a încă unei cuști în vederea capturării urșilor care creează disconfort în orașul nostru.

“În perioada următoare vom continua demersurile în vederea capturării și relocării urșilor care cauzează disconfort în zona Str. Livezii, str.M.Eminescu, str. G. Coșbuc sau în zona Spitalului Municipal Săcele. Îi asigur pe toți săcelenii că Primăria Municipiului Săcele tratează cu maximă seriozitate sesizările venite din partea cetățenilor.” a precizat primarul din Săcele Virgil Popa.

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes