Connect with us
Publicitate

Eveniment

Doi tineri de 20 de ani recuperaţi de salvamontiştii din Predeal, după ce au căzut de pe un ATV

Publicat

pe

Publicitate

În ultima zi a anului 2022, salvamontiştii din Predeal au participat la o acțiune în care au salvat doi tineri de 20 de ani care au căzut de pe un ATV.

„În urma unui apel primit prin 112, salvatorii montani au intervenit pentru a acorda primul ajutor unei fete și unui băiat în vârstă de 20 de ani. Din primele informații se pare că cele două persoane au căzut de pe ATV în timp ce se deplasau pe un drum forestier din Predeal. În urma accidentului fata a suferit un traumatism la nivelul membrului superior stâng, iar băiatul o contuzie în zona lombară. După acordarea primului ajutor, salvatorii montani au predat persoanele accidentate către echipajul SMURD sosit la fața locului!

În această perioadă Serviciul Public Județean Salvamont Brașov are patru echipe care asigură permanența formate din doi salvatori montani din cadrul Salvamont Predeal, doi salvamontiști din cadrul formației Salvamont Râșnov, o echipă de prim răspuns în Munții Făgăraș formată din doi salvatori montani din cadrul formației Salvamont Brașov 2 și o echipă de prim răspuns în Brașov formată din trei salvatori montani din cadrul formației Salvamont Brașov 1!

În cazul în care observați un accident, aveți nevoie de ajutor sau întâmpinați vreo problemă nu ezitați să sunați la numărul unic de urgență 112 sau 0SALVAMONT!”, a transmis Salvamont Braşov pe pagina de Facebook.

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes