Connect with us
Publicitate

Fapt divers

Doi „şagunişti” au luat „10 perfect” la Evaluarea Naţională. Niciun copil de la Şaguna nu a luat mai puţin de 9.00

Publicat

pe

Rezultatele excelente ale absolvenților clasei a VIII-a de la Colegiul NaţionalAndrei Şaguna” la Evaluarea Națională confirmă, și în acest an, seriozitatea muncii lor. Toți cei 30 de elevi au încheiat primul examen al vieții lor cu medii între 9 și 10.

“Felicitări din inimă tuturor! Valentina Gheorghe și Darius Chițu au reușit, însă, câte „un 10 perfect” , încheind cele două probe fără greșeală! Ne bucurăm că excelența este recunoscută și astfel!”, transmite instituţia.

„Primul prag important din viață, pe care l-am trecut cu note maxime, mi-a dat o stare de împlinire și mi-a arătat că visurile pot deveni realitate. Resimt, totodata, o recunostință profundă față de profesorii care mi-au fost mereu alaturi.”, spune Valentina Gheorghe

„Din perspectivă obiectivă Evaluarea Națională înseamnă o ierarhizare a potențialului individual, dar și un mare obstacol din punct de vedere emoțional. Mă bucur că toată munca depusă de noi, elevii, și de toți profesorii noștri a meritat, efortul fiind în concordanță cu rezultatul obținut”, spune Darius Chițu.

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes