Connect with us
Publicitate

Fapt divers

Doi părinţi din Braşov oferă recompensă pentru a afla ce s-a întâmplat cu fiica lor dispărută în 1990: „Vrem să ne ducem liniştiţi”

Publicat

pe

Doi părinţi din Braşov, ambii în vârstă de 80 de ani, oferă recompensă oricui le poate spune ce s-a întâmplat cu fiica lor, dispărută în anul 1990 şi despre care au aflat că a murit într-un accident bizar, fără să primească trupul fetei ori să ştie unde a fost înmormântată.

Andreea Măeruşan avea 18 ani atunci când părinţii ei au văzut-o pentru ultima dată. Era o dimineaţă rece, pe 4 februarie 1990, la ora 07.00, transmite antena3.ro.

Publicitate

Tânăra, elevă la Colegiul Național „Dr. Ioan Meșotă”, la Arhitectură, a ieşit pe uşa casei şi atunci a fost ultima dată când părinţii au văzut-o.

Mama Andreei, Maria Măeruşan, şi-a spus povestea într-o postare pe Facebook şi a cerut oricui are informaţii despre ce s-a întâmplat atunci să iasă în faţă. Mai mult, aceasta a oferit chiar şi o recompensă.

La şase ani după dispariţie, mama Andreei a primit două poze de la autopsia fiicei sale, atunci când a aflat că tânăra ar fi murit într-un accident bizar de tren la Zam, în judeţul Hunedoara. Totuşi, trupul fetei nu a fost niciodată înapoi familie şi nici nu se ştie unde ar fi putut fi înmormântat.

Publicitate

„În 4 februarie 1990, ora 7 dimineața, a dispărut de acasă Andreea Măerușan, elevă în clasa 12 la Colegiul Național Meșotă, arhitectură. De abia în 1996 am aflat că ar fi avut un accident de tren la Zam, județul Hunedoara, după cercetări prin presă, TV, Interpol în Germania. Nu avea acte, bani, ci doar o pungă cu un aparat de îndreptat un dințișor și cerceii la ureche. Ni s-au înapoiat toate și două fotografii cu ea la autopsia din Zam parcă toaletate.

A plecat din Brasov în mod sigur cu o mașină, nici un tren nu trecea prin Zam (avem Mersul trenurilor). Probabil a fost violată și ucisă pe drum și abandonată lângă calea ferată paralelă ca să pară un suicid (era virgină).

Ni s-a spus că a fost înmormântată creștinește, dar preotul nu știa nimic, mormântul nu a putut fi găsit nici azi, neavând acte, iar înmormântarea a fost făcută de 4 bolnavi psihic din Spitalul de psihiatrie Zam unde i s-a făcut autopsia, crezând că e o sinucidere, cum fac în Mureș mulți bolnavi.

Rugăm (avem 80 de ani) pe oricine poate să ne spună cu cine și ce a plecat, înainte de a ne duce «dincolo» Oferim orice recompensă cerută, dar vrem să «ne ducem liniștiți». Cineva trebuie să știe și Andreea avea două dorințe: Cinstea și Facultatea de Biologie. Acasă eram o familie fără probleme materiale sau neînțelegeri din 1972, anul ei de naștere”a scris pe Facebook Maria Măerușan, potrivit mytex.ro.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes