Connect with us
Publicitate

Eveniment

Doi hoţi din Brașov și Sibiu „au spart” o cabană de la Arpașu de Sus. Au furat un generator, o butelie de gaz, farfurii, scaune, topoare și haine în valoare de 7.000 de lei

Publicat

pe

Doi bărbați, unul din Brașov și altul din Sibiu, au dat atacul la o cabană din Arpașu de Sus. Aceștia au creat un prejudiciu de 7.000 de lei, după ce au furat un generator, o butelie de gaz, farfurii, scaune, topoare și haine.

„La data de 5 aprilie a.c., polițiștii Secției de Poliție Rurală Porumbacu de Jos au reținut doi bărbați, cercetați penal pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat”, spune Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Cei doi, un brașovean în vârstă de 37 de ani, respectiv un sibian în vârstă de 50 de ani, sunt bănuiți că, în seara zilei de 23 martie, în jurul orei 21,00, ar fi sustras mai multe bunuri dintr-o cabană amplasată în zona localității Arpașu de Sus, producând un prejudiciu de 7.000 de lei. Printre bunurile sustrase amintim un generator, o butelie de gaz, veselă, scaune, topoare, haine.

„În urma cercetărilor efectuate de către polițiști, s-a reușit identificarea presupușilor autori ai faptei, precum și recuperarea în întregime a bunurilor sustrase, la data de 5 aprilie fiind aplicată măsura reținerii celor două persoane pentru 24 de ore”, adaugă Welter.

Publicitate

În cursul zilei de 6 aprilie, cei doi bărbați vor fi prezentați unității de parchet competente în vederea aplicării unei măsuri preventive. Cercetările continuă la nivelul Secției de Poliție Rurală Porumbacu de Jos, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Avrig.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes