Connect with us
Publicitate

Eveniment

Doi hoți care încercau să fure combustibil din rezervorul unui camion au fost urmăriți de polițiști pe drumurile din județul Covasna. Indivizii au fost capturați după ce au ajuns cu mașina în câmp

Publicat

pe

Publicitate

La data de 08 mai, în jurul orei 05.30, polițiștii din cadrul posturilor de poliție Ghidfalău și Bodoc, fiind în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au surprins doi bărbați în timp ce încercau să sustragă motorină din rezervorul unui autocamion parcat pe marginea Drumului Județean 121 A, în localitatea Ghidfalău.

În momentul în care au fost somați de polițiști aceștia au părăsit zona cu un autoturism, iar polițiștii au pornit în urmărirea acestora. În localitatea Angheluș, autovehiculul urmărit a părăsit partea carosabilă, rezultând avarierea ușoară a vehiculului.

Cele două persoane, doi tineri de 24 ani, respectiv 21 de ani, au fost prinși de polițiști, iar în interiorul autoturismului au fost găsite mai multe recipiente din plastic de 20 litri, bucăți de furtune, o pâlnie metalică și mai multe unelte.

Din cercetări a reieșit că în cursul dimineții, cele două persoane cercetate s-au deplasat pe raza localității Ghidfalău, de unde au încercat să sustragă motorină din rezervorul autocamionului, demontând componente ale camionului care au fost identificate în apropierea focului faptei.

Publicitate

Față de cei doi bărbați a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore, iar cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă la furt calificat.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes