Connect with us
Publicitate

Eveniment

Doi copii s-au rătăcit după ce au fugit de la centrul de plasament din Săcele pentru a merge la mama lor. Au fost găsiţi după 13 zile

Publicat

pe

Publicitate

În urma unui apel 112, al unei mame care anunța faptul că fii săi nu au mai revenit la centrul de plasament din municipiul Săcele, încă din data de 14.04.2024, Jandarmii Grupării Mobile Brașov au acordat o mai mare atenție minorilor care se aflau pe stradă.

După atâtea zile de la dispariția minorilor, mama acestora era fără speranță de a mai fi găsiți.

Ieri, 27 aprilie, vigilența jandarmilor din Gruparea Mobilă Brașov a fost răsplătită cu zâmbetul mamei, care după 13 zile a aflat ca fii săi sunt bine și că aceștia au plecat de la centrul de plasament pentru a ajunge la ea, la Brașov, dar s-au rătăcit și nu au mai știut sa revină la centru.

După identificarea minorilor, aceștia au fost predați reprezentaților centrului de plasament și se află în afara oricărui pericol.

Publicitate

„Noi, jandarmii din cadrul Grupării Mobile Brașov, rămânem în continuare alături de dumneavoastră și ne continuăm misiunea, veghind asupra liniștii și ordinii publice”, a transmis Gruparea Mobile Brașov.

 

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes