Connect with us
Publicitate

Eveniment

Doi copii de 13 şi 14 ani, principalii suspecţi în cazul producerii incendiului de la pasajul din Centrul Civic al Braşovului

Publicat

pe

Doi copii, de 13, respectiv 14 ani, sunt principalii suspecți că au provocat puternicul incendiu din Centrul Civic al Brașovului, de acum o săptămână.

Publicitate

La mai bine de o săptămâna de la producerea incendiului, polițiștii brașoveni au comunicat faptul că au găsit primii suspecți. Primii responsabili de producerea lui ar fi doi copii, însă deocamdată nu s-a stabilit clar ce implicare a avut fiecare dintre ei în producerea incendiului.

„Toate activitățile operative, pe care polițiștii le-au efectuat până la acest moment, au dus la identificarea a doi tineri, de 13 ani, respectiv 14 ani, ambii din municipiul Brașov, față de care cercetările sunt continuate în vederea stabilirii participației fiecăruia și conturării situației de fapt.

La finalizarea tuturor actelor de investigare vor fi dispuse măsurile legale.”, a transmis IPJ Braşov

Publicitate

Vă reamintim că puternicul incendiu a avut loc în data de 9 octombrie în pasajul subteran, din zona Centrului Civic, de lângă biserica de lemn.

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Brașov – Biroul de Investigații Criminale efectuează cercetări în cauza penală deschisă, sub coordonarea procurorului desemnat din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov.

@shihanmircea

#viral #misiuneatiktok #foryou #4u #fy #fypシ #brasov #incendiu #brasov🇷🇴 #pasaj #tiktok #fypage

♬ sunet original – Sensei Mircea

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes