Connect with us
Publicitate

Eveniment

Doi copii au fost bătuți cu bestialitate de ciobanii de la ferma unde lucrau, în judeţul Braşov: „Au fost bătuţi cu biciul, cu pumnii, cu picioarele”

Publicat

pe

O situație revoltătoare s-a întâmplat în judeţul Brașov, după ce doi copii au fost bătuți la ferma unde au mers să lucreze. Agresorii ar fi fost chiar niște ciobani, care ar fi consumat băuturi alcoolice înainte. Părinții copiilor au fost convinși să îi lase la muncă de un consilier care deține ferma.

Publicitate

Totul s-a întâmplat în județul Brașov, după ce un consilier care deține o fermă i-a convins de părinții celor doi copii să îi lase la muncă, până când își găsește o persoană în locul lor. Însă, se pare că situația a degenerat, iar cei doi au ajuns să fie bătuți cu cruzime de ciobanii care lucrau acolo, după ce ar fi consumat băuturi alcoolice. Părinții celor doi au spus că au fost agresați timp de două ore, transmite spynews.ro.

„Au fost bătuţi cu biciul, cu pumnii, cu picioarele”, este mărturia mamei unui dintre copii.

Părinții și-au lăsat copiii la muncă, fără să știe ce urmează să se întâmple. Se pare că de vină pentru actele de violență ar fi fost băuturile alcoolice pe care ciobanii le-au consumat, după ce au ieșit la un picnic. Unul dintre copii i-ar fi filmat cu telefonul mobil, iar acest lucru i-a enervat și i-a împins să facă acest gest.

Publicitate

Cei doi ciobani au luat căruța proprietarului de la fermă și au plecat ca să își cumpere lucruri, însă fără acordul său. Când au văzut că au fost filmați și există dovezi împotriva lor, bărbații au inventat motivul că cei doi copii au fi furat un telefon, astfel că au început să îi bată cu cruzime.

”Dânșii erau puțin amețiți, au luat căruț proprietarului și au plecat la un picnic. Până să plece, băiatul meu mare a filmat cu telefonul tot ce au făcut. La întoarcere, unul dintre ei a văzut că băiatul meu a filmat și le-a fost frică să nu îi spună proprietarului ce au făcut. Au căutat un pretext că ar fi furat un telefon și i-au bătut cu acest motiv.”, a declarat tatăl copiilor, la Acces Direct.

După ce au fost bătuți de cei doi ciobani ”amețiți”, cei doi copii au rămas cu răni grave, pe față și corp. Unul dintre băieți i-a spus mamei lor tot ce a pățit, spunându-i că a fugit de ei și a încercat să scape, ca să poată să mai ajungă acasă.

În urma faptelor pe care le-au săvârșit, unul dintre ciobani ar fi încercat să scape fără plângere la poliție, spunând că pot să le ofere bani părinților celor doi. Însă, fără succes, deoarece părinții au sunat autoritățile.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes