Connect with us
Publicitate

Eveniment

Doi brașoveni, prinși la furat cabluri de telecomunicații C.F.R

Publicat

pe

Poliția Română, prin Direcția de Poliție Transporturi, a făcut miercuri, la nivel național, o serie de razii în gări și trenuri, în cadrul unei acțiuni pentru prevenirea și combaterea faptelor cu violență.

La acțiune au participat 360 de polițiști, sprijiniți de jandarmi și polițiști locali, care au patrulat în 272 de stații și triaje CFR și în 243 de trenuri de călători, a informat joi după amiază Centrul de Informare si Relatii Publice din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române.

Oamenii legii au legitimat peste 1.250 de persoane, fiind depistate două persoane care erau cercetate în dosare penale, opt cerșetori și un minor lipsit de supraveghere. În urma neregulilor constatate, au fost aplicate 256 de sancțiuni contravenționale, dintre care 120 la Legea 61/1991, 98 la Legea 55/2020 și 24 la H.G. 203/1994, valoarea totală a contravențiilor aplicate fiind de 52.455 de lei.

Polițiștii de la transporturi au realizat aproape 200 de activități preventive în stații și triaje CF.

Publicitate

Doi brașoveni au extras aproape jumătate de kilometru de cabluri de telecomunicații

Polițiștii din cadrul Secției Regionale de Poliție Transporturi Brașov au fost sesizați despre faptul că persoane necunoscute au secționat și sustras aproximativ 480 m de cablu de telecomunicații CFR dezafectat. În urma investigațiilor, polițiștii i-au identificat pe cei bănuiți de comiterea faptei, doi bărbați de 33, respectiv 37 de ani. Cei doi sunt cercetați în stare de reținere, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Brașov.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes