Connect with us
Publicitate

Eveniment

Doi braşoveni prinşi că aveau arme de foc neautorizate. Poliţiştii au găsit şi aproape 250 de elemente de muniţie

Publicat

pe

Publicitate

Doi bărbaţi au fost prinşi, astăzi, de poliţiştii braşoveni că aveau arme de foc şi nu deţimeau autorizaţii pentru ele. Mai mult, la ei au fost găsite şi aproape 250 de elemente de muniţie. Cei doi indivizi sunt din Feldioara şi din Hălchiu şi au 61, respctiv 47 de ani. Ambele arme sunt considerate a fi neletale, însă trebuie supuse autorizării. 

„În cele două cazuri au fost întocmite dosare penale în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „nerespectarea regimului armelor și al munițiilor”, instrumentate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

Armele neletale, precum și muniția aferentă acestora, respectiv 242 de elemente de muniție, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.”, a transmis IPJ Braşov.

În urma controalelor făcute de Poliţie au fost aplicate şi patru amenzi în valoare de 1.000 lei. Totodată, a fost anulat dreptul de a deține arme neletale în cazul a cinci deținători ai unor astfel de arme.

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes