Connect with us
Publicitate

Eveniment

Doi brașoveni plecați la cules de afine s-au rătăcit prin pădurile din Suceava

Publicat

pe

Duminică 23, august  a.c., la ora 17.20, în urma unui apel prin SNUAU 112, o persoană în vârstă de 62 de ani din municipiul Brașov a sesizat faptul că el și soția lui s-au rătăcit în zona împădurită Neagra Broșteni, după cum notează stiridinbucovina.ro

Publicitate

Bărbatul a relatat că în cursul dimineții au plecat în pădure să culeagă afine, însă s-au rătăcit. Din cauza faptului că nu cunoșteau zona și în lipsa detaliilor pentru orientare, cei doi soți au decis să solicite sprijinul autorităților.

Pentru căutarea celor două persoane au acționat o echipă de jandarmi din zona Postului Montan Vatra Dornei, precum și un salvamontist însoțit de câinele de cautare-salvare.

Potrivit localizării prin GPS, a reieșit faptul că persoanele în cauză s-ar afla în zona Plaiului Popii. Căutarea a fost îngreunată de lipsa semnalului telefonic, de lăsarea întunericului și totodată, de faptul că cei doi soți au ales să nu respecte indicațiile de a rămâne în zona în care au fost localizați.

Publicitate

În jurul orei 22.00, cele două persoane au fost găsite în zona îmădurită din apropierea satului Glodu. Deși erau epuizați fizic, aceștia nu au solicitat îngrijiri medicale, fiind conduși de către echipa de căutare aproximativ 12 km spre locul în care se afla parcat autoturismul lor.

Sursa & foto: stiridinbucovina.ro

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes