Connect with us
Publicitate

Eveniment

Doi braşoveni care se dădeau angajaţi ai unei firme de gaze au înşelat o bătrână din Sibiu. Femeia le-a dat aproape 500 de lei pentru a verifica sobele din casă

Publicat

pe

Publicitate

Poliţiştii sibieni au reţinut doi falşi angajaţi ai unei firme de administrare a reţelei de gaze naturale, suspectaţi că au păcălit o bătrână de 82 de ani să le dea bani pentru pretinsa verificare a unor sobe.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sibiu, cei doi bărbaţi, de 28, respectiv 63 de ani, domiciliaţi în judeţul Braşov, sunt cercetaţi penal de poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Sibiu pentru săvârşirea infracţiunii de înşelăciune.

„Cei doi braşoveni sunt bănuiţi că la data de 21 noiembrie, în jurul orei 11,00, prin folosirea de calităţi mincinoase, prezentându-se drept angajaţi ai unei societăţi de administrare a reţelei de gaz, ar fi convins o femeie în vârstă de 82 de ani, din municipiul Sibiu, să le permită accesul în locuinţă sub pretextul că este necesară verificarea sobelor de teracotă. Femeia le-a permis accesul şi le-a achitat suma de 496 de lei, solicitată de către cei doi bărbaţi ca plată a aşa ziselor servicii de verificare, eliberându-i femeii o chitanţă scrisă de mână, după care au părăsit locuinţa”, se arată într-un comunicat transmis marţi de IPJ Sibiu.

Conform sursei citate, în urma discuţiilor purtate cu membrii familiei, femeia şi-a dat seama că cei doi bărbaţi au înşelat-o, sesizând în scris Poliţia Municipiului Sibiu.

Publicitate

În urma cercetărilor efectuate de poliţiştii de investigaţii criminale, luni s-a reuşit identificarea şi prinderea celor doi presupuşi autori, faţă de care s-a luat măsura reţinerii pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes