Connect with us
Publicitate

Eveniment

Doi braşoveni au cerut ajutorul Poliţiei pentru a scăpa de furia soţiilor lor

Publicat

pe

Două incidente în familie mai puţin obişnuite au avut loc ieri, doi braşoveni au avut nevoie de ajutorul poliţiei pentru a scăpa de furia nevestelor. În unul din cazuri poliţiştii cercetează un caz de violenţă în familie, iar în cel de-al doilea cercetează un caz de ameninţare. Mai mult, în cel de-al doilea poliţiştii au emis si un ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de 5 zile față de femeie.

Publicitate

în primul caz polițiști din cadrul Poliției Municipiului Brașov – Secția 1 Poliție efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “violența în familie”. Asta după ce în data de 27 iunie 2022, în jurul orei 09.50, polițiștii au fost sesizați de către un bărbat, cu privire la faptul că, pe fondul unor discuții în contradictoriu, ar fi fost agresat fizic de către soția sa, în timp ce se aflau la domiciliul din municipiul Brașov.

În conformitate cu prevederile legale, în urma completării formularului de evaluare a riscului s-a constatat faptul că există pericol iminent, dar bărbatul a refuzat emiterea unui ordin de protecție provizoriu de către polițiști.

În cea de-al doilea caz IPJ Braşov a transmis că tot în data de 27 iunie 2022, în jurul orei 18.30, Poliția Municipiului Făgăraș a fost sesizată de către un bărbat, în vârstă de 46 ani, cu privire la faptul că, pe fondul unor discuții contradictorii și al consumului de băuturi alcoolice, ar fi fost amenințat cu acte de violență de către concubina sa.

Publicitate

În conformitate cu prevederile legale și având în vedere faptul că, în urma completării formularului de evaluare a riscului s-a constatat faptul că există pericol iminent, polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de 5 zile față de femeie.

În cauză, s-a întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „amenințarea”, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Făgăraș, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei.

 

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Publicitate

De Interes