Connect with us
Publicitate

Eveniment

Doi bărbaţi prinşi în flagrant de poliţiştii TF Braşov după ce au furat obiecte în valoare de 5.000 de lei

Publicat

pe

În data 12 spre 13 august 2022, poliţiştii din cadrul Biroului Judeţean de Poliţie Transporturi Braşov, împreună cu poliţiştii din cadrul S.R.P.T. Braşov – Biroul de Investigaţii Criminale, au prins în flagrant două persoane, în timp ce furau din incinta unei firme, bunuri în valoare de aproximativ 5.000 de lei. Cei doi indivizi transportau bunurile furate cu o maşină. Din fericire oamenii nu au reuşiut să plece cu prada, iar prejudiciul a fost recuperat şi predat înapoi celor de la care a fost furat.

Publicitate

Cele două persoane au fost reţinute pe bază de ordonanţă de reţinere, pentru 24 ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt, iar în cursul zilei de 13 august 2022, au fost prezentate Judecătoriei Braşov, care a dispus arestarea preventivă a acestora, pentru 30 de zile.

Acţiunea a fost doar una dintre multele care au avut loc în data de 12 august 2022, la nivel naţional.

„Poliţiştii Direcţiei de Poliţie Transporturi au acţionat pentru prevenirea şi combaterea furturilor din buzunare, din bagaje şi de bagaje de la călători, precum şi pentru asigurarea unui climat de ordine şi siguranţă publică în staţiile de cale ferată şi în trenurile de călători.

Publicitate

În cadrul acţiunii, au fost efectuate verificări în 283 de staţii de cale ferată şi 305 trenuri de călători, fiind legitimate 1.571 de persoane.

De asemenea, poliţiştii au depistat patru persoane bănuite de comiterea unor infracţiuni (dintre care trei în flagrant delict), fiind depistată şi o persoană urmărită.

Poliţiştii au aplicat 279 de sancţiuni contravenţionale, dintre care 137 la Legea nr. 61/ 1991, pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice, 44 la H.G. nr. 203/ 1994, pentru stabilirea şi sancţionarea contravenţiilor la normele privind transporturile pe căile ferate române şi 98 la alte acte normative,valoareatotală a contravenţiiloraplicate fiind de 50.730 de lei.”, transmite IGPR, potrivit Agerpres.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes