Connect with us
Publicitate

Eveniment

Doi bărbaţi din Făgăraş, arestaţi după ce au spart geamurile unei case cu bolovani şi au bătut mai mulţi oameni

Publicat

pe

Doi bărbați din Făgăraș, în vârstă de 23 și 29 de ani, au fost plasați în arest preventiv în urma unor incidente violente ce au avut loc în dimineața zilei de 20 august. Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Făgăraș au intervenit în urma unor sesizări legate de spargerea geamurilor unui imobil și agresarea a două persoane în stradă.

Publicitate

Incidentele s-au produs în jurul orei 05.30, când cei doi bărbați au luat cu asalt domiciliul unei persoane, distrugând geamurile apartamentului cu pietre. Pe lângă aceasta, comportamentul lor a creat o stare de agitație în rândul locatarilor imobilului.

După spargerea geamurilor, cei doi suspecți au părăsit locația și s-au îndreptat spre centrul municipiului Făgăraș. Aici, au intrat în contact cu un grup de persoane, pe care au ales să le atace fără niciun motiv aparent. Cei doi bărbați au aplicat lovituri cu pumnii și picioarele asupra a două dintre victime.

La scurt timp după ce poliția a fost sesizată, au fost întreprinse măsuri rapide de anchetă. Un dosar penal a fost deschis, iar în baza probelor acumulate, a fost emisă o ordonanță de reținere pentru cei doi indivizi. Această ordonanță a fost confirmată de către procuror, iar cei doi au fost plasați în arestul Centrului de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Brașov, pentru o perioadă de 24 de ore.

Publicitate

Astăzi, 21 august, cei doi bărbați au fost aduși în fața judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Făgăraș. În urma propunerii procurorului, judecătorul a emis un mandat de arestare pentru o perioadă de 30 de zile, în cazul ambilor bărbați, sub acuzația de tulburare a ordinii și liniștii publice, precum și lovire și alte forme de violență.

Ancheta continuă sub coordonarea unui procuror desemnat din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Făgăraș. Se așteaptă ca la finalul tuturor investigațiilor să fie propusă o soluție legală în acest caz.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes