Connect with us
Publicitate

Eveniment

Doi bărbaţi au fost arestaţi pentru că furau piese de maşini

Publicat

pe

Polițiști braşoveni fac cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “furt calificat”,4 fapte, în formă continuată, având ca obiect 21 de acte materiale.

Publicitate

În fapt, în urma cercetărilor, polițiștii au stabilit faptul că, în perioada 18.09.2020 – 24.01.2021, persoane necunoscute ar fi sustras un număr de 21 de componente ale unor autovehicule, fapte săvârșite pe raza mai multor județe, respectiv Brașov, Sibiu, Harghita, Covasna și Vâlcea.

Cu ocazia activităților procedurale desfășurate, polițiștii au identificat persoanele ca fiind un bărbat, în vârstă de 23 ani din municipiul București și un bărbat, în vârstă de 33 ani din județul Călărași.

La data de 24 ianuarie 2021, polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale Brașov, cu sprijinul Serviciului de Investigații Criminale Vâlcea și Biroului de Investigații Criminale Râmnicu Vâlcea, au procedat la prinderea în flagrant a celor doi bărbați, imediat după ce aceștia ar fi sustras mai multe catalizatoare ale unor autovehicule situate pe raza municipiului Râmnicu Vâlcea din județul Vâlcea.

Publicitate

Cei doi bărbați au fost conduși la sediul Poliției Municipiului Brașov în vederea demarării procedurilor legale în astfel de cauze.

În baza probatoriului administrat în cauză, la data de 25 ianuarie 2021, instanța a dispus măsura arestării preventive pe o perioadă de 30 de zile.

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes