Connect with us
Publicitate

Eveniment

Doi bărbaţi, arestaţi la 20 de zile după ce au dat foc unei maşini în cartierul Tractorul, din Braşov

Publicat

pe

Publicitate

Doi bărbaţi au ajuns în arest pentru 30 de zile  după ce au incendiat o maşină în carterul Tractorul din Braşov. Cei doi bărbaţi, unul din Braşov şi celălalt din Predeal au dat foc maşinii în data de 3 februarie, iar acum , la mai bine de două săptămâni de la comiterea faptei, au fost prnşi. Cei doi aveau feţele acoperite în momentul incendierii, astfel că munca Poliţiei a fost destul de grea. 

Oamenii legii au constatat că cei doi au făcut o pagubă de 7.000 de euro, iar maşina a ars în proporţie de 60%, după ce pe ea a fost turnat un lichid inflamabil.

Conform procurorilor, unul dintre bărbaţi are antecedente penale.

„În data de 3.02.2023, în jurul orei 02:00 noaptea, două persoane de sex masculin, având fețele acoperite, au incendiat un autoturism parcat pe o stradă din cartierul Tractorul din municipiul Brașov prin aruncarea de lichid inflamabil pe acesta, provocând astfel arderea în proporție de 60%, precum și o pagubă în cuantum de 7000 euro.

Publicitate

Persoanele în cauză au fost reținute pentru 24 de ore.

La data de 22 februarie 2023, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Brașov a dispus arestarea preventivă a celor două persoane pentru 30 de zile.”, a transmis Parchetul Judecătoriei Braşov

 

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes