Connect with us
Publicitate

Administrație

DOCUMENT / Carantina în Sânpetru ar putea fi prelungită cu șapte zile

Publicitate

Publicat

pe

Institutul Național de Sănătate Publică nu a avizat solicitarea DSP Brașov pentru ridicarea carantinei zonale în Sânpetru.

Publicitate

Astfel, carantina în comuna brașoveană ar putea fi prelungită pentru încă 7 zile, începând cu data de 01.04.2021. Decizia finală aparține șefului Departamentului pentru Situații de Urgență, Raed Arafat, care conform procedurii trebuie să înainteze o hotărâre până astăzi la ora 22.00.

„Având în vedere faptul că, prin Adresa nr. 5262/31.03.2021, Institutul Național de Sănătate Publică nu a avizat propunerea Direcției de Sănătate Publică Brașov de ridicare a carantinei zonale instituite în unitatea administrativ-teritorială Sânpetru, Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Brașov a adoptat hotărârea de a solicita Centrului Național de Coordonare și Conducere a Intervenției emiterea Ordinului Șefului Departamentului pentru Situații de Urgență privind prelungirea măsurii de carantină zonală pentru COMUNA SÂNPETRU, JUDEȚUL BRAȘOV, pe o perioadă de 7 zile, începând cu data de 01.04.2021, orele 22:00.” au transmis reprezentanții Prefecturii Brașov.

https://stagingfinastg.wpengine.com/document-carantina-in-sanpetru-se-prelungeste-pentru-inca-sapte-zile/

Publicitate

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes