Connect with us
Publicitate

Social

Doar un caz nou de Covid-19 la Brașov

Publicat

pe

578 de brașoveni au fost depistați pozitiv la testul pentru Covid-19, după raportarea de marți a Grupului de Comunicare Strategică, cu doar unul mai mult decât în prima zi a săptămânii. 249 de persoane sunt în carantină și 247 de persoane sunt autoizolate și monitorizate la domiciliu, potrivit datelor oferite de Direcția de Sănătate Publică Brașov.

În ultimele 24 de ore, polițiștii și jandarmii brașoveni au efectuat 223 verificări ale respectării condițiilor autoizolării la domiciliu. De asemenea, efective formate din 42 de polițiști au însoțit 7 convoaie auto care au tranzitat județul. Oamenii legii au efectuat și 3 verificări la societăți comerciale sub aspectul respectării interdicțiilor pe timpul stării de urgență. Pe lângă misiunile specifice, pe raza județului Brașov au fost organizate și desfășurate 3 acțiuni punctuale, în care s-au constituit filtre rutiere, cu scopul verificării respectării măsurilor dispuse prin ordonanțele militare în vigoare, îndeosebi cele privind restricțiile de circulație auto. Au fost verificate aproximativ 270 de persoane și 170 de autovehicule. În urma activităților desfășurate, polițiștii și jandarmii brașoveni au aplicat 140 de sancțiuni contravenționale în valoare de aproximativ 50.000 de lei, pentru nerespectarea prevederilor Legii 61/1991 și ale altor acte normative în vigoare. De asemenea, s-au dat 2 avertismente scrise.

La nivel național, 190 de cazuri noi de infectare s-au înregistrat în ultimele 24 de ore, România ajungând astfel la 15.778 de persoane cu Covid-19 (7.685 s-au vindecat, 991 au murit), după 269.183 teste. 238 dintre pacienți sunt internați la la terapie intensivă. Pe teritoriul României, în carantină instituționalizată sunt 14.923 de persoane. Alte 19.007 de persoane sunt în izolare la domiciliu și se află sub monitorizare medicală.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes