Connect with us
Publicitate

Fapt divers

Doar trei săptămâni s-a bucurat Masha de iarba verde şi piscinele cu apă curată din sanctuarul de la Zărneşti. Ursoaica „refugiată” din Ucraina a paralizat

Publicat

pe

O veste tristă a ajuns în această dimineaţă. Masha, cel mai nou locatar al sanctuarului de urşi de la Zărneşti, a paralizat. „Refugiata”, adusă în urmă cu doar trei săptămâni din Ucraina, acolo unde toată viaţa a fost „vedeta” unui circ şi a stat într-o cuşcă minusculă a făcut în această noapte un atac vascular cerebral. Medicii de la sanctuar fac tot posibilul pentru a o menţine în viaţă, însă conform Asociaţiei „milioane de Prieteni”, Masha nu răspunde tratamentului. 

„Cât de nedreaptă poate fi uneori soarta și cât de mici și neputincioși suntem în fața divinității. Rănile trecutului, anii lungi și grei de închisoare, foamea, abuzurile, stresul războiului, frica sunt câteodată mai presus de orice faptă bună….

Cineva acolo sus are alte gânduri și alte planuri pentru Masha. Doar trei săptămâni s-a putut bucura frumoasa noastră refugiată de liniștea și siguranța sanctuarului AMP Libearty. Ce fericită era înotând în piscina ei, ce moale era iarba care îi era culcuș și ce bine era să lenevească la soare…

Acum, mai mult ca oricând, Masha are nevoie de gândul nostru bun. În cursul nopții a suferit un accident vascular cerebral și din păcate acum este paralizată. Suntem la căpătâiul ei și ne rugăm pentru Masha, dar din păcate nu răspunde tratamentului.

Publicitate

Un fior rece cuprinde sanctuarul și ne este teamă…teamă că nu putem face mai mult. Rezistă Masha…Luptă…O lume întreagă te iubește și vrea să te vadă liniștită, așa cum meriți.”, au transmis repezentanţii Asociaţiei „Milioane de Prieteni”

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes