Connect with us
Publicitate

Fapt divers

Doar patru zile a rezistat braşoveanca Lorena Șerban cu recordul de vizualizări pe Instagram. A fost detronată de o tânără din Australia care a strâns 100 de milioane de vizualizări

Publicitate

Publicat

pe

O tânără de 22 ani, din Brașov, a stabilit un record pe Instagram, cu un clip care a fost patru zile la rând, cel mai urmărit din lume. Creația ei a adunat 92 de milioane de vizualizări și a depășit un videoclip al americancei Kylie Jenner. Luni, însă, românca a fost depășită de o australiancă.

Videoclipul româncei are 15 secunde, și a strâns pe Instagram, peste 92 de milioane de vizualizări. Autoarea se numește Lorena Șerban, are 22 de ani și este din Brașov. Pe rețeaua socială este urmărită de 300.000 oameni.

Publicitate

Clipul ei, care patru zile la rând a fost cel mai urmărit din lume, a fost postat în secțiunea “reels” a Instagram. În el Lorena dansează și a folosit un efect care creează senzația că personajul s-ar afla într-o auroră boreală.

Cele 92 de milioane de vizualizări au luat-o prin suprindere pe tânără.

“Nu îmi vine să cred! Câteodată mai stau și deschid telefonul și mă uit și clipesc, așa, să mă ciupească cineva dacă e real ceea ce ce întâmplă.”, spune Lorena Șerban, creator de conținut.

Publicitate

Înainte ca videoclipul româncei să strângă 92 de milioane de vizualizări, pe Instagram cel mai urmărit clip îi aparținea americancei Kylie Jenner. Sora vitregă a lui Kim Kardashian acumulase 77 milioane de vizualizări cu un video în care prezenta primii trei ani din viață fiicei ei.

Succesul româncei a fost însă de scurtă durată. O australiancă a detronat-o luni. Cu un clip asemănător cu al ei şi a strâns peste o sută de milioane de vizualizări.

“Ce a făcut Lorena mi se pare foarte interesant, pentru că a dus trendul mai departe și a aplicat talentul ei de creator de conținut. Algoritmii la social media funcționează foarte mult după efectul bulgărelui de zăpadă. Ei iți împing creația către urmăritorii tăi, iar aceștia, daca dau un like, un comentariu, Instagram crede că acel material este unul de efect și începe să îl împingă la mulți oameni.”, spune Alexander Stoica, specialist în marketing.

Postările de pe Instagram le aduc creatorilor de conținut pe lângă faimă și bani. Cei mai urmăriți de la noi, cer pentru o postare între câteva zeci și peste 1.000 de euro. Sumele depind de numărul de urmăritori și de numărul celor că ajung să vadă postarea.

“Te poți alătură unui pool mare de branduri care pot vedea ce audiențe ai și te pot alege pentru campanii pe care să le implementeze pe rețele,”, spune Costin Cocioabă, blogger.

Publicitate

Bani se pot face și din YouTube. Canalele de la noi raportează câștiguri între 500 și 2.000 de euro pentru un milion de vizualizări, relatează stirileprotv.ro.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes