Connect with us
Publicitate

Sport

Doar egal pentru Corona, la Râşnov

Publicat

pe

Liderul la zi la seriei a 5-a din liga a 3-a, Corona Braşov a pierdut primele puncte din acest sezon în deplasarea de la Râşnov. După ce a condus încă din minutul 25 prin golul marcat de Cirstean Bogdan, braşovenii s-au văzut egalaţi pe final de meci. Pentru Râşnov a marcat Drugă în minutul 95. În minutul 28, Olimpic Cetate Râşnov a mai avut şi o bară.

Publicitate

Antrenorul Coronei, Călin Moldovan a declarat la finalul partidei că este frustrant să scape victoria, la ultima fază din joc, dar a adăugat că rezultatul este unul echitabil, deoarece şi Rânovul a mai avut câteva ocazii importante pe parcursul partidei. „A fost frustrant să luăm gol la ultima fază din meci, în urma unei execuţii individuale extraordinare, dar dacă este să judecăm corect acest joc, atunci pot spune că rezultatul este echitabil, pentru că şi ei au avut câteva ocazii bune de a marca. După ce la pauză am fost nevoit să fac două schimbări din motive medicale, în partea a doua a jocului nu am mai reuşit să ţinem aşa de bine de minge în terenul lor. Băieţii au făcut un efort extraordinar pentru acest rezultat şi cred că totuşi, una peste alta, ar trebui să fim mulţumiţi şi fair-play pentru că rezultatul este unul corect. Este bine şi că am luat acest punct, am rămas neînvinşi în acest început de campionat şi ne vom pregăti şi mai bine pentru a ne menţine în continuare aşa”

Chiar dacă astăzi nu a reuşit să învingă, corona îşi păstrează fotoliul de lider în clasament, cu 13 puncte acumulate în 5 meciuri.

În etapa a 6-a, Corona primeşte acasă vizita celor de la AFC Odorheiu Secuiesc, iar Olimpic Cetate Râşnov va merge la Sfântu Gheorghe pentru duelul cu Sepsi OSK 2.

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes