Connect with us
Publicitate

Administrație

Doar 916 braşoveni s-au înscris în Programul „Rabla Local”, deşi Primăria a obţinut finanţare pentru casarea a 5.000 de autoturisme vechi

Publicat

pe

916 dosare au fost înregistrate la Administrația Fondului pentru Mediu (AFM) pentru Programul „Rabla Local” prin care persoanele pot primi 3.000 de lei pentru mașina pe care vor să o caseze, anunță Radio România Brașov FM.

Publicitate

Conform procedurii, AFM va transmite lista persoanelor fizice înscrise către Primăria Brașov. Apoi persoana fizică va transmite documentele, conform procedurii interne a primăriei, care va fi publicată pe pagina de internet a acesteia. Municipalitatea brașoveană va publica lista cu persoanele fizice eligibile, după care acestea vor încheia contractul cu Direcția Fiscală, care va face plățile.

Municipalitatea brașoveană a solicitat și a obținut suma maximă de finanțare pe acest program, respectiv 12 milioane de lei, pentru casarea a 5.000 de autovehicule.

Cofinanțarea AFM reprezintă 80% din valoarea sumei totale alocate acestui proiect, iar diferența va fi acoperită din bugetul local. Astfel, persoana eligibilă primește 2400 de lei de la Fondul pentru mediu și 600 de lei de la bugetul local.

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes