Connect with us
Publicitate

Fapt divers

Doar 100.000 de oameni au trecut pe la Oktoberfest în cele 11 zile de festival

Publicat

pe

Publicitate

În plină pandemie, românii au cam păstrat distanța față de cel mai mare festival al berii organizat în România. Doar 100.000 de oameni au petrecut la Oktoberfest, în acest an, adică jumătate din așteptările pe care le-au avut organizatorii, anunță observatornews.ro.

Mulți brașoveni și turiști au fost nemulțumiți de măsurile de protecție impuse, iar acesta ar putea fi unul dintre motivele pentru care Oktoberfest nu s-a bucurat de succesul din anii trecuți. Inițial, organizatorii au anunțat că la festival se poate intra doar cu certificat de vaccinare sau test PCR ori antigen negativ. Cei care nu aveau aceste documente se puteau testa la intrările principale însă inițial prețul unui test era de 30 de lei. Ulterior organizatorii au schimbat regulile, le-au permis accesul tuturor în exteriorul cortului și au renunțat inclusiv la taxa de 30 de lei pentru fiecare test.

„Lumea s-a bucurat foarte mult. Am dat exemplu că se poate şi în pandemie să organizăm un evenimnet mare, în siguranţă”, a declarat Cristian Macedonschi, organizatorul festivalului, pentru observatornews.ro.

Oricum cei care au ajuns la Oktoberfest s-au distrat pe cinste pe muzica formațiilor bavareze, au mâncat pe săturate bucatele tradiționale românești și nemțești, dar și-au potolit și setea cu mii de litri de bere.

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes