Connect with us
Publicitate

Administrație

DNA vrea să cumpere tehnologie pentru a putea intercepta Whatsapp. Crin Bologa: Nu avem așa ceva în prezent

Publicat

pe

woman holding black smartphone at Whatsapp logo

Șeful Direcției Naționale Anticorupție a anunțat că instituția vrea să cumpere tehnică pentru a putea intercepta Whatsapp, însă nu a primit bani de la buget pentru astfel de investiții.

Șeful DNA, Crin Bologa, susține, într-un interviu pentru G4Media.ro, că există societăţi private în Israel sau în Italia care vând tehnologii care permit interceptarea convorbirilor pe whatsapp.

”Nu avem aşa ceva în prezent. Ăsta ar fi un exemplu, dar trebuie sume serioase de bani pentru acest lucru”, a declarat Crin Bologa pentru G4Media.ro.

”Acum, detalii nu pot să vă dau, nici nu mă pricep aşa mult, avem specialişti la serviciul tehnic, ei au făcut… nu mă pricep la tehnica respectivă ca să dau „vreau aparatura aia, vreau aparatura asta”.

Publicitate

De exemplu, există societăţi private în Israel sau în Italia care scot pe piaţă şi vând, la preţuri destul de importante, tehnologii care permit o interceptare a convorbirilor pe whatsapp.

Nu avem aşa ceva în prezent. Ăsta ar fi un exemplu, dar trebuie sume serioase de bani pentru acest lucru” a spus Bologa, întrebat despre acest subiect de jurnalistul Dan Tăpălagă.

Sursă: G4Media.ro

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes