Connect with us
Publicitate

Entertainment

„Django”, serialul filmat la Brașov și în alte locații din țară, va fi difuzat în România. Unde vor putea fi urmărite episoadele primului sezon

Publicat

pe

Publicitate

Fanii serialelor western au un motiv de bucurie. Unul dintre cele mai așteptate seriale ale ultimilor ani, care a fost filmat inclusiv în România, va fi difuzat în țara noastră, începând de luna viitoare. Din 24 aprilie, serialul „Django” va putea fi urmărit pe platforma Focus Sat, anunță libertatea.ro.

Coproducție Canal+ este cea mai importantă producție internațională de televiziune filmată în România. Aventurile Vestului Sălbatic prind viață într-un peisaj pitoresc, în interpretarea puternică a lui Matthias Schoenaerts, Noomi Rapace, Nicholas Pinnock și a tinerei Lisa Vicari.

Jucat de Matthias Schoenaerts, una dintre cele mai captivante prezențe alecinematografiei recente, eroul întors din Războiul Civil American își face o intrare de neuitat în New Babylon, oraș al aventurierilor și al proscrișilor, fondat de curajoasa Sarah (Lisa Vicari) și de încercatul John Ellis (Nicholas Pinnock).

Locul devine teatrul de luptă al unor vechi răfuieli de familie, după ce Django realizează, șocat, că și-a găsit fiica pe care o caută de ani întregi, singura supraviețuitoare a familiei sale masacrate. Asupra orașului se dezlănțuie și furia nemiloasei Elizabeth Thurmann (Noomi Rapace), o puritană care îi vânează noaptea pe „păcătoși”, cu banda ei de pistolari. Ce trăsături are noul Django? Adus în actualitate, serialul suprapus poveștii western clasice tratează și teme stringente, precum conflictele din jurul frontierelor, feminismul, religia, rasismul, toleranța, diversitatea, dorința de progres și apărarea tradiției.

Publicitate

Serialul „Django” și-a găsit decorurile perfecte în superbele peisaje din România, unde au fost turnate integral cele zece episoade, în cursul anului 2021. Craterul vulcanului stins din satul Racoş, de lângă Brașov, s-a metamorfozat spectaculos în orașul New Babylon, dar filmări superbe s-au realizat și la Râșnov, Zărnești, în studiourile Castel Film, Frame Studios și Buftea, în Dobrogea (în Munții Măcin, în Cheile Dobrogei și la malul Mării Negre), la Vulcanii noroioși, dar și în împrejurimile Bucureștiului, la Potigrafu și la Călugăreni.

Pentru acest proiect impresionant și ambițios au fost construite platouri și case în douăzeci de locuri complet naturale. Clădirile tipice Vestului Sălbatic american al sfârșitului de secol al XIX-lea au fost realizate cu meticulozitate și artă de echipa de scenografi, folosind lemn vechi cumpărat de la sătenii din zonă pentru a reda corect patina timpului. Combinată cu remarcabilele costume în care predomină nuanțele de cafeniu, albastru, cenușiu și rubiniu, decorurile reprezintă cadrul de un pitoresc impresionant în care destinele eroilor se răstoarnă cu viteză amețitoare.

În 24 aprilie primele 10 episoade ale serialul „Django” vor intra în Biblioteca VOD din aplicația Focus Sat și vor putea fi vizionate oricând și de oriunde, de pe orice tip de dispozitiv smart. Iubitorii serialelor europene pot explora Biblioteca VOD din aplicația Focus Sat în care vor descoperi universul captivant Canal+ Original cu personaje aclamate internațional, alături de sute de alte filme, seriale și documentare. Acestea pot fi vizionate chiar și de cei care nu sunt clienți Focus Sat și care au posibilitatea să testeze gratuit aplicația Focus Sat timp de 7 zile.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes