Connect with us
Publicitate

Fapt divers

„Django” se lansează şi în România. Unde poate fi văzut serialul care a fost filmat la Racoş, în judeţul Braşov

Publicat

pe

Din 24 aprilie, serialul western „Django“ va fi difuzat de Focus Sat TV. Producția a fost filmată integral la noi în țară, transmite adevarul.ro.

Serialul are la bază filmul omonim din 1966, un western spaghetti care i-a lansat cariera actorului Franco Nero și care l-a inspirat pe Quentin Tarantino să facă „Django dezlănțuit“ (2012).

„Django“ este un western contemporan, care pune într-o lumină nouă standardele acestui gen cinematografic printr-o distribuție cu nume sonore și o linie narativă în care personajul negativ este unul feminin. Serialul spune povestea pistolarului Django (Matthias Schoenaerts, din „The Danish Girl”, „Rust and Bone” și „Amsterdam”) care își caută neobosit fiica, Sarah (Lisa Vicari, din „Dark”). Aceasta este singura supraviețuitoare a masacrului familiei sale cu șapte ani în urmă.

O descoperă în New Babylon, un oraș multi-etnic, condus de vizionarul John Ellis (Nicholas Pinnock, din „Captain America: First Avenger”, „For Life” și „Marcella”). Elizabeth Thurmann (Noomi Rapace, din adaptarea originală a trilogiei scandinave Millennium, „Sherlock Holmes: A Game of Shadows” și „Prometheus”), a.k.a. Doamna din Elmdale, este o puritană care vrea să șteargă comunitatea utopică de pe fața pământului. Așa că Django devine rapid un aliat al proscrișilor din New Babylon, iar confruntarea violentă care urmează amenință să scoată la iveală secrete adânc îngropate.

Publicitate

Ce actori români joacă în serialul „Django“

Serialul a fost filmat integral în România timp de 27 de săptămâni, în timpul pandemiei, ceea ce a îngreunat și mai mult producția. Printre provocările echipei s-au numărat deplasarea prin țară (uneori la distanțe de peste 400 de km, în doar 24 de ore), pregătirea și construcția decorurilor în 3-4 locuri în același timp și realizarea costumelor într-un ritm extrem de alert. Din distribuție fac parte și actori români: Mihai Sandu Gruia, Gabriel Spahiu, Bogdan Farcaș, Aida Economu, Claudiu Trandafir, Tiberiu Harsan și Cătălin Constantin Gheorghe.

Toate costumele personajelor principale au fost create special pentru acest serial, iar cele închiriate sau cumpărate au trecut prin procedee de patină realizate în întregime de echipa română.

Caii actorilor principali au fost aduși din Spania, iar restul de la diverse herghelii din Brașov și București. „Django“” a avut o echipă internațională din România, Marea Britanie, SUA, Canada, Belgia, Suedia, Germania, Franța, Italia, Ucraina și Croația.

Pe 24 aprilie, primele două episoade ale serialului vor intra în Biblioteca VOD din Aplicația Focus Sat și vor putea fi vizionate de pe orice tip de dispozitiv smart.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes