Connect with us
Publicitate

Administrație

Divizia low cost a companiei Air France, interesată să opereze de pe Aeroportul Braşov. Unde ar putea zbura avioanele franceze

Publicat

pe

Publicitate

Transavia, divizia low cost a companiei Air France, este încă interesată să opereze pe aeroportul din Brașov și să asigure o legătură cu Aeroportul Paris-Orly.

Discuțiile în acest sens au fost purtate încă de la inaugurarea aeroportului brașovean, cu fostul director, apoi s-au oprit, a amintit primarul orașului francez Nogent sur Marne, Jacques JP Martin, aflat astăzi la Brașov.

Astăzi, însă, discuțiile ar putea fi reluate cu actualul director al Aeroportului Brașov-Ghimbav, a mai spus edilul francez, potrivit Radio România Braşov FM: „Transavia este interesată, dar nu este interesată doar să facă o mișcare, să experimenteze dacă va funcționa, iar dacă nu va funcționa să plece. Nu, Transavia a cerut mai multe garanții înainte să se implice. Unde suntem azi? Cei de la Transavia pe care i-am contactat la Paris mi-au spus că sunt de acord, în principiu, dar este nevoie de timp înainte de a începe. De ce? Pentru că vor garanții asupra frecvenței, rezultatul inaugurării etc. Pe cale de consecință, mi-au spus că vor oferi un răspuns în cursul anului următor, deci 2025, dar cu condiția de a primi răspunsurile”.

Primarul Jacques JP Martin a mai spus că speră că acest parteneriat se va concretiza, în cele din urmă.

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes