Connect with us
Publicitate

Fapt divers

Diva americană, Kim Kardashian, va petrece Halloween-ul la Castelul Bran. Invitată alături de Floyd Mayweather la o gală de box, în România

Publicat

pe

Diva Americii, Kim Kardashian vine în România la gala de retragere a celui mai titrat boxer român la nivel mondial, Ronald Gavril.

Publicitate

Alături de cea care a intrat în rândul miliardarelor vine și legendarul Floyd Mayweather, care, chiar dacă a pus mănușile în cui rămâne cel mai bine plătit sportiv din ultimul deceniu, transmite money.ro.

Mayweather Jr. vine cu un grup de prieteni să-l susțină pe sportivul său, românul fiind legitimat la TMT Mayweather Promotions și reprezentat în activitatea sa tot de celebrul club sportiv din Las Vegas.

Kim Kardashian, invitată în România. La gala din octombrie (mai mult ca sigur va avea loc la Romexpo, și care va fi organizată de promoterul român Eduard Irimia, Ronad Gavril luptă din nou pentru titlul mondial WBC Continental Americas. Organizatorul, dar și invitatul de marcă al galei, Floyd Mayweather, au invitat-o pentru evenimentul din România și pe Kim Kardashian, care a devenit una dintre cele mai bogate femei din SUA.

Publicitate

Vedeta de televiziune și influencerița ce, în timpul mariajului cu rapperul Kanye West, au format cel mai bogat cuplu din showbiz-ul american, va petrecere de Halloween în țara noastră, cel mai probabil la Castelul Bran.

Surorile Kardashian au devenit foarte cunoscute încă din anul 2002. Acestea au debutat în televiziune în urma serialului care le-a consacrat întreaga familie (Keeping Up With Kardashian). Alături de mama lor, au creat un adevărat imperiu și se bucură de milioane de admiratori. Kim Kardashian are o avere de circa 1,6 miliarde de dolari.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes