Connect with us
Publicitate

Cultural

Distracție pe cinste, în weekend, la Festivalul Cetății Rupea. Programul complet al evenimentului

Publicat

pe

Brașovenii și turiștii dornici de distracție, dar și de o lecție de istorie, sunt așteptați la Festivalul Cetății Rupea, eveniment care va avea loc în acest sfârșit de săptămână. Pasionați de artă, tradiții, gastronomie locală vor avea parte de trei zile încărcate de evenimente.

Nu vor lipsi nici concertele de muzică pop, rock, dar și spectacolele puse la cale de ansamblurile folclorice din țară. Printre invitații speciali se numără Mircea Baniciu și trupa Compact.

„Festivalul ce va fi organizat în perioada 23-25 iunie 2023 este dedicat promovării Cetății Rupea, a portului și a jocului tradițional românesc. Prin realizarea acestui eveniment continuăm dezvoltarea unui bun parteneriat pentru consolidarea relațiilor de prietenie. Evenimentul este unul de interes local care să promoveze valorile orașului în rândul participanților și să crească accesul publicului la viața socio-culturală a orașului Rupea. Vă așteptăm cu mare drag la Festivalul Cetății Rupea 2023”, au declarat organizatorii evenimentului.

Iată și programul complet al Festivalului Cetății Rupea:

Publicitate

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes