Connect with us
Publicitate

Fapt divers

Discuția haioasă dintre proprietarul unui hotel din Brașov și un ieșean care a vrut să-și ia câinele în vacanță

Publicitate

Publicat

pe

Discuția între un ieșean și proprietarul unui hotel din Brașov s-a viralizat rapid. Clientul a vrut să știe dacă poate sa-și ia și animalul de companie în vacanță, iar răspunsul pe care l-a primit a fost de-a dreptul haios.

Publicitate

Atunci când merg în vacanțe, iubitorii de animale se confruntă cu mici ”probleme”. Fie că este vorba despre faptul că nu au în grija cui să-și lase animalul de companie cât timp sunt plecați, fie că proprietarii hotelurilor la care urmează să fie cazați nu permit accesul patrupezilor.

Este și cazul lui Gabriel, un ieșean care a vrut să se relaxeze la munte, scriu jurnaliștii de la Cancan.ro. Nu singur însă, ci împreună cu cățelul său. Așa că… i-a trimit un mesaj proprietarului unui hotel din Brașov și l-a întrebat pe acesta dacă acceptă și animale de companie în incintă. Răspunsul bărbatului a fost de-a dreptul haios și a stârnit hohote de râs în mediul online.

”-O întrebare aș mai avea. Acceptați și animale? Este vorba despre un cățel de talie mică, crescut în casă.

Publicitate

 

 -Stimate domn, lucrez în regimul hotelier de peste 30 de ani. Până astăzi, nu a trebuit niciodată să chem poliția pentru alungarea unui câine băut la miezul nopții. Niciun câine nu a încercat până acum să-mi strecoare o foaie de cec falsă. Niciunul nu mi-a ars lenjeria de pat cu țigara și nici nu l-am găsit cu prosoapele hotelului ascunse în geamantanul personal. Câinele dumneavoastră este binevenit. Și dacă el garantează, puteți să veniți și dumneavoastră”, a fost discuția haioasă între client și proprietar.

Sursa foto: Cancan.ro

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes