Connect with us
Publicitate

Economic

Directorul Confederației patronale Concordia: ”Benzina va trece mâine puțin de 8 lei, dar nici vorbă de minciunile circulate iresponsabil. Vă rog, mergeți acasă”

Publicat

pe

Publicitate

Radu Burnete, directorul Confederații patronale Concordia, susține într-o postare pe pagina sa de Facebook că informațiile potrivit cărora prețul benzinei va trece mâine de 10 lei sunt false.

”Oameni buni, sunt directorul celei mai mari confederații patronale din România. Producătorii de benzină sunt membri noștri. NU O SĂ FIE MÂINE BENZINA 11 LEI. Vă spun asta cu toată responsabilitatea de care sunt capabil. Da, e război lângă noi. Da, e inflație. O să fie fluctuații. Da, mâine o să treacă puțin de 8 lei, poate va fi 8.10, dar nici vorbă de minciunile circulate iresponsabil. Vă rog, mergeți acasă”, a scris Radu Burnete citat de G4Media.

Concordia reprezintă companii din 14 industrii din economia românească, cu peste 330.000 de angajați.

Anunțul directorului Concordia vine după ce miercuri seară, în mai multe benzinării din țară, inclusiv București, s-au înregistrat cozi, de teama scumpirii carburanților.

Publicitate

Unul dintre declanșatorii aglomerațiilor de la benzinării a fost un zvon neconfirmat, publicat de unele televiziuni de știri și site-uri media, că în această noapte prețul ar urma să urce la 9 sau chiar 10 lei pe litrul de carburant.

Informația nu a fost confirmată de autorități, însă a fost alimentată de discuțiile de pe canalele de socializare ale unor grupuri de transportatori, care s-au rostogolit și au ajuns la oameni.

Zvonurile au fost infirmate și de purtătorul de cuvânt al Guvernului, Dan Cărbunaru.

„Nu există motive reale pentru creşteri accelerate de preţuri in România. Ţara noastră are stocuri suficiente de carburant. Prim-ministrul Nicolae Ciucă a dispus începerea de controale ample la staţiile de alimentare cu carburant. Guvernul României nu va permite niciun derapaj, nicio tentativă de speculă”, a declarat Dan Cărbunaru.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes