Connect with us
Publicitate

Util

Directorul Aeroportului Braşov: „Suntem pregătiți pentru extindere de program de la începutul lunii noiembrie”

Publicat

pe

Programul Aeroportului Internațional Brașov-Ghimbav ar putea fi prelungit de la 1 Noiembrie 2023, demersurile sunt înaintate și este așteptat un răspuns ferm de la autoritățile aeriene implicate, spune directorul obiectivului.

Publicitate

„Am văzut ce trebuie să completăm. Ne-am făcut fiecare partea de analiză, de adecvare resurse, asta însemnând și oameni și pregătire, instruire. Noi, ca aeroport, ne-am mărit organigrama. Suntem pregătiți pentru extindere de program de la începutul lunii noiembrie. Din punct de vedere al serviciilor de navigație aeriană, furnizorul de servici, în ultima adresă spunea că este pregătit să ofere programul extins, așa cum le-am solicitat. Deci, la ora aceasta, din punctul meu de vedere, din toate datele care le avem, putem spune că se poate extinde programul, dacă nu intervine ceva”, a spus Alexandru Anghel pentru Radio România Braşov FM.

Programul aeroportului ar fi unul adaptat solicitărilor companiilor aeriene, care își doresc mai multe rotații la Brașov.

Cu excepția zilelelor de luni și sâmbătă, când programul se va încheia la ora 19.00, în celelalte zile va fi activitate în intervalul orar 7.00-23.00.

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes