Connect with us
Publicitate

Administrație

Directorii Wizz Air au vizitat aeroportul de la Ghimbav. Autoritățile vor să convingă compania aeriană să opereze zboruri la Brașov

Publicat

pe

Conducerea companiei Wizz Air a venit la Brașov într-o vizită oficială făcută la viitorul aeroport din Ghimbav. Directorii companiei aeriene au văzut care este stadiul lucrărilor, dar au aflat și informații despre profilul socio-demografic, multicultural şi economic al judeţului Braşov, gradul de dezvoltare industrială şi proiectele de modernizare a infrastructurii rutiere şi de sănătate pe care administraţia publică judeţeană le realizează în scopul atragerii cât mai multor investiţii publice şi private, al creşterii atractivităţii şi competitivităţii judeţului Braşov pe plan naţional şi internaţional.

Publicitate

În prezentarea judeţului, un accent deosebit a fost pus pe tipurile de turism practicate şi pe numărul de turişti străini înregistrat anual, parametri care au făcut ca judeţul Braşov să fie o destinaţie pentru patru anotimpuri şi să concureze an de an pentru locul întâi în rândul destinaţiilor turistice din România, alături de Bucureşti şi Constanţa.

Au urmat discuţiile aplicate vizând stadiul construcţiei şi operaţionalizării Aeroportului Braşov, atât din punctul de vedere al finalizării infrastructurii aeroportuare, definitivării procedurilor de zbor şi implementării sistemelor de navigaţie aeriană, cât şi sub aspectul chestiunilor administrative care ţin de Regia Autonomă „Aeroportul Internaţional Braşov – Ghimbav”.

„Avem cel mai frumos aeroport din România şi sper că am reuşit să-i convingem pe oficialii Wizz Air de acest lucru, în cadrul vizitei la terminalul de pasageri. Operaţionalizarea Aeroportului Internaţional Braşov – Ghimbav va determina o dezvoltare exponenţială a judeţului nostru sub toate aspectele, va creşte atractivitatea Braşovului pentru cei dornici să se relocheze aici şi va aduce în destinaţia noastră un număr semnificativ mai mare de turişti comparativ cu ceea ce avem în prezent”, a spus preşedintele Consiliului Județean Braşov, Adrian Veştea.

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Publicitate

De Interes