Connect with us
Publicitate

Social

Director de spital: România este în cel de-al patrulea val. Cei care vor muri de Covid, cu varianta Delta, în România, sunt cei care acum comentează şi refuză vaccinarea

Publicat

pe

empty hospital bed inside room

Directorul Spitalului de Pneumoftiziologie din Iaşi, medicul Radu Crişan, afirmă că România este în valul patru al pandemiei, iar în această perioadă ”cei care vor muri sunt cei care acum comentează şi refuză vaccinarea”. Tot aceştia sunt şi cei care vor face forme grave de boală şi vor ajunge la ATI, mai crede medicul.

”Trebuie să vă vaccinaţi pentru că şi România, dar şi întreaga lume, este lovită acum de cel de-al patrulea val cu această nouă tulpină de SARS-COV-2, tulpina Delta (…) Din păcate, iar începem să rămânem fără locuri în spital pentru pacienţii COVID”, a transmis medicul, într-un clip video postat pe Facebook.

Medicul crede că în valul patru vor fi afectaţi cei care refuză vaccinarea, scrie News.ro.

”Cei care vor muri în valul patru de COVID, cu varianta Delta în România, sunt cei care acum comentează şi refuză vaccinarea, ne fac vânduţi şi spun că sunt hărţuiţi, că autorităţile şi medicii îi invită să se vaccineze. O mare parte din cei care vor muri sau vor face forme grave şi ajung la ATI din Româna sunt cei care acum râd şi fac tot felul de glume, emit tot felul de teorii ale conspiraţiei (…). Sunt cei care protestează, îşi aruncă măştile şi spun că e o plandemie”, a mai declarat managerul Spitalului de Pneumoftiziologie Iaşi.

Publicitate

În unitățile sanitare de profil, numărul total de persoane internate cu COVID-19 este de 579. Dintre acestea, 79 sunt internate la ATI, conform celor mai recente raportări ale autorităţilor comunicate pe 8 august 2021.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes