Connect with us
Publicitate

Social

Dino Parc Râşnov se redeschide astăzi

Publicat

pe

Publicitate

Dino Parc Râșnov se va redeschide de astăzi, doar cu spațiile outdoor. Conform reglementărilor în vigoare, administratorii parcului au pregătit o serie de măsuri de protecție, atât pentru vizitatori, cât și pentru angajații parcului. S-a suplimentat numărul de case de bilete, iar administratorii recomandă ca acestea să fie cumpărate de pe site-ul parcului, tocmai pentru a nu mai sta la cozi. Totodată aceştia recomandă ca toți vizitatorii să poarte mască de protecție. În cazul în care cineva nu are, se vor putea achiziționa măști și mănuși fără adaos comercial de la intrarea în parc.

S-a instalat un scanner termic care măsoară temperatura tuturor celor care intră. Măsurarea temperaturii nu este opțională, iar dacă scannerul detectează o valoare anormală, mai mare de 37,3 grade, persoana respectivă va fi rugată să își reprogrameze vizita la Dino Parc. Pentru a evita supraaglomerarea, s-a implementat un sistem care permite să se afle constant numărul de vizitatori care intră în parc.

Pentru moment, cinematografele, expozițiile indoor și locurile de joacă vor rămâne închise. Se poate vizita, însă, întregul traseu cu dinozauri.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes