Connect with us
Publicitate

Eveniment

Din nou probleme cu avioanele Dan Air care ajung la Braşov. Pasagerii zborului de la Bruxelles vor ajunge abia mâine la destinaţie

Publicat

pe

Publicitate

Dan Air se confruntă din nou cu probleme la aeronavele care deservesc Aeroportul Braşov.  Zborul programat pentru astăzi de la Bruxelles la Brașov are o întârziere semnificativă din cauza unei defecțiuni tehnice neprevăzute. Compania aeriană anunţă că pasagerii vor ajunge la Braşov abia mâine dimineață, la ora 7.00

Echipa de întreținere a companiei a lucrat pentru a remedia defectul, însă până în prezent nu au reușit să rezolve problema tehnică. În consecință, pasagerii programați să călătorească astăzi cu DN321 BRU/MUC-GHV vor fi nevoiți să aștepte o ală aeronavă.

Dan Aai va trimite o altă aeronavă pentru a asigura transportul pasagerilor de la Bruxelles la Brașov. Ora estimată de decolare din Aeroportul Internațional Bruxelles este programată pentru 03:30, cu sosire prevăzută la Aeroportul Internațional Brașov la ora 07:00. Această decizie a fost luată pentru a minimiza inconveniențele pentru pasageri și pentru a evita transportul cu autocarul pe Valea Prahovei.

„Pasageriilor le-au fost oferit la fiecare 2 ore un voucher, la 5 ore mâncare. Urmează să luăm și alte masuri pentru a reduce disconfortul resimțit.

Publicitate

În cazul în care aveți alte cereri ne puteți scrie pe chat-ul nostru iar colegii noștri vă vor răspunde.

Zborul NU va fi anulat!

Ne cerem scuze pentru inconveniente și ne pare rău că nu putem face mai mult la acest moment.”, a transmis Dan Air pe pagina oficială de Facebook.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes