Connect with us
Publicitate

Administrație

Din nou probleme cu Autostrada A13, Braşov – Bacău. Firma angajată să realizeze studiul de fezabilitate solicită rezilierea contractului

Publicat

pe

Cătălin Urtoi, consilier al ministrului Transporturilor, susţine că firma care realizează proiectarea şi studiul de fezabilitate pentru autostrada A13 Bacău-Braşov solicită rezilierea contractului, fiind depusă o cerere în acest sens la CNAIR, anunță Ziarul de Iași.

Publicitate

„Astăzi a fost o nouă şedinţă de progres la CNAIR. Din păcate, proiectantul (Search Corporation) a transmis către CNAIR cererea de reziliere a contractului de SF + Proiectare pe A13. Din acest moment, singurul proiect aflat într-un stadiu avansat de maturizare şi care poate deveni realizabil în următoarele patru luni de zile (se vor obţine în premieră acordurile de Mediu pe sectoarele de munte) astfel încât în următorii ani să putem străpunge munţii din Moldova spre Ardeal, este autostrada Unirii A8, cu finalizare până în 2030, conform legii!”, a scris joi seară pe Facebook, Cătălin Urtoi, consilier al ministrului Transporturilor Sorin Grindeanu.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Publicitate

De Interes