Connect with us
Publicitate

Eveniment

Din joacă, doi copii din Făgăraş puteau ajunge să comită o tragedie. Au reuşit să pornească un utilaj de asfaltare lăsat nesupravegheat şi cu cheile înăuntru

Publicat

pe

Joaca unor copii de 13 ani, din Făgăraş, putea să se termine tragic dacă poliţiştii locali din localitate nu ar fi intervenit la timp. din joacă, cei doi copii s-au urcat într-un utilaj al unei firme care asfalta în zonă şi au reuşit să îl pornească după ce au găsit cheile în interiorul maşinii.

Publicitate

„Inconștiență sau teribilism?!

În seara zilei 3 noiembrie în jurul orelor 22.00 am fost sesizați prin dispeceratul Poliției Locale Făgăraș sa ne deplasam pe str. Tudor Vladimirescu din Municipiul Făgăraş deoarece doi copii s-au urcat în utilajele pentru asfaltare parcate în zona.

Polițiști locali ajunși la faţa locului au identificat minorii, ambii în vârstă de 13 ani, constatând totodată faptul că, aceștia au reușit să pornească unul dintre utilaje cu ajutorul unei chei pe care au găsit-o înăuntru.

Publicitate

Precizam ca minorii au fost conduși la adresele de domiciliu și încredințați părinților, iar aceștia au fost sancționați contravenţional pentru neluarea măsurilor necesare supravegherii minorilor, evitându-se astfel o tragedie!”, a scris Poliţia Locală Făgăraş pe pagina de Facebook.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes