Connect with us
Publicitate

Eveniment

Din ce cauză a izbucnit scandalul de la intrarea în mall-ul Coresi? Doi hoți au fost luați în vizor de paznici

Publicat

pe

Publicitate

Conflictul care ieri s-a iscat în incinta unui centru comercial din Braşov ar fi pornit după ce doi bărbaţi au încercat să fure mai multe bunuri din magazin. Imaginile în care se vedea cum agenţii de pază ai mall-ului se îmbrânceau cu mai mulţi oamenii şi au folosit şi spary-uri lacrimogene au revoltat mulţi braşoveni. Cu toate acestea s-a dovedit că s-a ajuns aici după încercarea agenţilor de a opri un furt.

Conform IPJ Braşov, evenimentul a avut loc la ora 17.50, atunci când doi bărbaţi cu mască sanitară pe faţă ar fi încercat să fure mai multe obiecte din magazin. Indivizii ar fi trecut pe la casele de marcat fără a achita produsele. Agenţii de pază i-au observat şi au încercat să îi oprească. În acel moment a început o altercaţie între ei. Acum poliţiştii fac cercetări pentru două fapte de furt calificat, dar și pentru purtare abuzivă.

„Agenții de securitate ai societății au interpelat persoanele imediat după zona caselor de marcat, între aceștia și persoanele bănuite intervenind o stare conflictuală, la care au intervenit și alte trei persoane, care se aflau în compania celor din urmă.

Polițiștii au procedat la identificarea tuturor participanților, fiind identificate persoanele bănuite de săvârșirea infracțiunilor de furt calificat, acestea fiind doi tineri, în vârstă de 18 ani și 27 ani, ambii din județul Covasna.”, a transmis IPJ Braşov.

Publicitate

Conflictul a fost filmat de oamenii care erau în zonă. Acestea pot fi văzute AICI.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes