Connect with us
Publicitate

Administrație

Din cauza numărului mare de infectări cu varianta Omicron a Covid-19, Spitalul Județean Brașov va înființa o nouă linie de gardă pe specialitatea radiologie și imagistică medicală

Publicat

pe

Odată cu creșterea alarmantă a numărului de brașoveni infectați cu tulpina Omicron a Covid-19, conducerea Spitalului Județean Brașov a decis înființarea unei noi linii de gardă pe specialitatea radiologie și imagistică medicală, anunță newsbv.ro.

Publicitate

Astfel, medicii speră să poată face față mai bine la aglomerarea spitalului și să răspundă mai rapid cazurilor care vor apărea în această perioadă. Pentru ca acest lucru să devină realitate, mai trebuie făcut doar un pas. Consiliul Județean va trebui să aprobe un proiect de hotărâre în ședința de plen care va avea loc miercuri, 12 ianuarie.

În noua linie de gardă ar urma să fie încadrați cinci medici în specialitatea radiologie-imagistică medicală, iar finanțarea se va face de la bugetul de stat. Ministerul Sănătății a avizat această propunere a Spitalului Județean, însă doar pe perioada stării de alertă și cu condiția menținerii încadrării în bugetul aprobat pentru unitatea medicală. În prezent Spitalul Județean Brașov are aprobate 13 linii de gardă continuă.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Publicitate

De Interes