Connect with us
Publicitate

Social

Din cauza infectărilor cu Covid-19, activitatea din alte două unități de învățământ din Brașov va trece în sistem online

Publicat

pe

După Colegiul Național de Informatică „Grigore Moisil”, alte două unități de învățământ din Brașov își vor muta activitatea în mediul online. Conducerile Colegiului Național „Doctor Ioan Meșotă” și Grădiniței cu Program Prelungit din Ghimbav sunt nevoite să suspende activitatea cu prezență fizică din cauza apariției unor cazuri noi de infectare cu Covid-19.

Publicitate

La Meșotă, consiliul de administrație a trimis Inspectoratului Școlar Județean o solicitare pentru trecerea în online, iar de mâine cursurile cu prezență fizică ar putea fi suspendate timp de zece zile.

În schimb, Comitetul Județean pentru Situații de Urgență a aprobat deja suspendarea activității didactice la Grădinița cu Program Prelungit din Ghimbav. Iată hotărârea autorităților:

„Art.1 Se aprobă suspendarea activității didactice ce presupune prezența fizică în Grădinița cu Program Prelungit Ghimbav, cu sediul pe str. Floarea de Colț, nr.1, oraș Ghimbav, jud. Brașov, începând cu data de 11.01.2022;
Art.2 Procesul de învățământ poate continua în sistem online;
Art.3 Reluarea cursurilor care presupun prezența fizică în Grădinița cu Program Prelungit Ghimbav, cu sediul pe str. Floarea de Colț, nr.1, oraș Ghimbav, jud. Brașov, se va dispune prin hotărâre a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Brașov, la propunerea conducerii unității de învățământ, cu avizul Inspectoratului Școlar al Județului Brașov și al Direcției de Sănătate Publică a județului Brașov. Potrivit Consiliului de Administrație al Școlii Gimnaziale Ghimbav, la care este arondată Grădinița cu Program Prelungit Ghimbav, procentajul de vaccinare al personalului acestei unități se situează sub pragul de 60%, fiind de 52,63%, iar incidența cumulată a cazurilor de COVID-19 în localitate depășește pragul de 3/1.000 de locuitori”.

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Publicitate

De Interes