Connect with us
Publicitate

Eveniment

Din cauza băuturii, un bărbat din Brașov și-a înjunghiat prietenul de-o viață

Publicat

pe

Un scandal la băutură a dus la un atac sângeros, în Brașov: protagoniști sunt doi bărbați, prieteni de-o viață, care s-au luat la ceartă, și-au aruncat injurii, apoi s-au încăierat.

Orbit de furie, unul dintre ei l-a înjunghiat pe celălalt și acum este arestat pentru tentativă de omor. Victima a ajuns la spital cu leziuni grave, anunţă stirileprotv.ro.

Întâmplarea s-a petrecut într-un cartier mărginaș al Brașovului, în fața unui bloc unde seară de seară se strâng mai mulți vecini din zonă. La ultima întâlnire, între doi amici s-a iscat scandal.

Au fost fracțiuni de secundă în care agresorul a apucat să lovească de mai multe ori cu cuțitul până când martorii au intervenit și l-au imobilizat.

Transportată de urgență la spital, victima a fost operată, iar agresorul a ajuns după gratii, acuzat de tentativă de omor.

Publicitate

„Dintr-o banală ceartă la un pahar în fața blocului s-a ajuns la cuțit și la leziuni grave și la spitalizarea victimei”, a spus pentru PRO TV Claudiu Sandu, prim-procuror Parchetul de pe lângă Tribunalul Brașov.

Un reportaj video despre acest subiect puteţi urmări AICI.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes