Connect with us
Publicitate

Util

Din această săptămână, o nouă destinaţie de pe Aeroportul Braşov

Publicat

pe

Începând cu această săptămână, Aeroportul Internațional Brașov își lărgește oferta de destinații pentru călători. Pe lângă zborurile operate de Wizz Air către Londra și Dortmund, pasagerii vor avea acum posibilitatea să călătorească și către Hurgada, o populară destinație turistică din Egipt.

Prima cursă către Hurgada va decola pe data de 22 mai și va fi operată săptămânal, în fiecare zi de miercuri, de compania aeriană BH Air. Această nouă rută va oferi o oportunitate excelentă pentru cei care doresc să își petreacă vacanțele pe plajele însorite ale Egiptului, cunoscute pentru recifele de corali spectaculoase și pentru apele cristaline ale Mării Roșii.

Extinderea rețelei de zboruri reprezintă un pas important pentru Aeroportul Brașov, care continuă să își consolideze poziția pe piața aeriană din România, oferind tot mai multe opțiuni de călătorie pentru locuitorii din regiune și nu numai.

Pentru rezervări și informații suplimentare despre noile zboruri, pasagerii sunt încurajați să viziteze site-urile agențiilor de turism care au în ofertă vacanțe în Egipt.

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
2 Comentarii

1 Comentariu

  1. Ciprian Nicolae Luca

    22 mai, 2024 at 10:48 am

    Ce tampiti circula cu compania Wizzair

  2. Nicoleta Taflan

    22 mai, 2024 at 6:33 pm

    Vreau sa stiu, cand veti avea zboruri si spre Roma- Italia?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes