Connect with us
Publicitate

Administrație

Din 15 ianuarie Aeroportul Braşov trece la program de 16 ore: „Sunt cel puțin două companii aeriene interesate, cu care suntem în discuții. În 2024 vom avea 300.000 de pasageri”

Publicat

pe

Administrația Aeroportului Internațional Brașov Ghimbav se pregătește pentru trecerea la un program de 16 ore, între orele 07.00-23.00, începând cu 15 ianuarie, conform promisiunilor.

Publicitate

Care sunt rezervele cu privire la acest pas, având în vedere că la ora actuală doar o singură companie aeriană operează la Brașov, ne-a spus președintele Consiliului Județean Brașov, Șerban Todorică: „Din data de 15 ianuarie, programul va fi prelungit. Există documente în acest sens, există oameni pregătiți și oameni care așteaptă să lucreze. Acuma, sigur, întrebarea este economică. Noi stăm la masă și discutăm, în condițiile în care nu ai trafic aerian, în condițiile în care este iarnă, în condițiile în care probabil de abia din aprilie vor începe și alți operatori să opereze pe Aeroportul Internațional Brașov-Ghimbav. Ce facem? Mărim programul, stăm în aeroport fără să facem nimic sau luăm decizii responsabile, bazate pe cheltuirea eficientă a banului public?”.

Șerban Todorică susține, conform Radio România Braşov FM, că ar mai fi companii aeriene interesate să opereze zboruri de la Brașov în perioada imediat următoare: „Sunt cel puțin două companii aeriene interesate, cu care suntem în discuții, suntem în negocieri și da, suntem convinși că în 2024 vom avea 300.000 de pasageri pe Aeroportul Internațional Brașov Ghimbav”.

Reamintim că după plecarea companiei Dan Air la Bacău, în luna noiembrie, doar Wizz Air mai are programate curse aeriene cu plecare din Brașov, spre Londra şi Dortmund.

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
1 Comentariu

1 Comentariu

  1. emil

    11 ianuarie, 2024 at 7:58 pm

    Mafioti ce sunteti, rezolvati problemele aeroportului. L-ati sabotat pentru ca asa ati primit ordine de la Bucuresti, nici acum nu ati rezolvat problemele cu sistemul de aterizare asa ca la orice urma de ceata trebuie schimbat aeroportul. Programul de 16 ore nu este suficient desteptilor, pentru ca sloturile ieftine sunt dimineata si seara iar ocazional apar intarizeri la aterizare sau decolare. Dar daca mafia PSD PNL nu insista pentru Turn Virtual si dependenta de altii, se putea opera normal, ca orice aeroport normal. Nu sunt prize, nu este canalizare la etaj pentru spatiile comerciale. Nu vine nimeni sa inchirieze acolo cand nu sunt pasageri. Mintiti de ani de zile cu „companii interesate”. Danair o duce bine mersi acum iar Brasovul este tinut la pamant de mafioti si incompetenti. L-ati adus pe terminatul asta de la Braila sa-l faceti director, sa va asigurati ca distrugeti de tot aeroportul. Dupa ce ati furat serios la constructie acum va doare in pix. Ne vedem la alegeri!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes